Hyvä yhteistyökumppani, 


Solaris-lomat ry järjestää Sosiaali- ja terveysministeriön (STEA) tuella Veikkauksen tuotoista sosiaaliperusteisia lomia. Lomien tavoitteena on ehkäistä syrjäytymistä, tukea arjessa selviytymistä ja antaa vertaistukea. Tarjoamme järjestöllenne yhteistyötä lomien järjestämisessä. Lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein ihmisille, joiden on muutoin vaikea päästä lomalle.

 

Kaikki lomajaksot ovat viiden vuorokauden pituisia ohjelmallisia lomia, joilla on täysihoito. Lomia järjestetään eri teemoilla. Jokaisen teeman lisäksi toivomme järjestönne omaa osuutta loman sisältöön.

 

Kilpailutus lomapaikoista on kesken, joten lomapaikasta voi esittää vain alueellisen toivomuksen.

 

Lomasta peritään omavastuuosuus, joka on 120 euroa/henkilö kylpylöissä, muissa lomapaikoissa 80 euroa/henkilö. Alle 16-vuotiailta ei peritä omavastuuta.

 

Mikäli loman järjestäminen vuodelle 2018 yhdessä Solaris-lomat ry:n kanssa kiinnostaa, pyydämme täyttämään ja palauttamaan oheisen lomakkeen mielellään heti, mutta viimeistään 31.5.2017. Valitsemme yhteistyökumppanit syksyn aikana ja ilmoitamme päätökset lokakuun loppuun mennessä. Lomien myöntämisen edellytyksenä on, että Solaris-lomat ry saa STEA:n avustusta vuodelle 2018.

 

Lisätietoja sosiaaliperusteisten lomien järjestämisestä ja sisällöstä saatte

kotisivuiltamme www.solaris-lomat.fi tai ottamalla yhteyttä lomasihteeri

Pia Peräkylään, puhelin 030 608 2330 tai pia.perakyla@solaris-lomat.fi.

 

Ystävällisin terveisin

SOLARIS-LOMAT RY


Tulosta sivu
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä